BOJLER PREKO 200 LITARA

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Način ugradnje/Tip
Materijal
Garancija
Kolekcije
Cena
6 proizvoda
Pročitajte

U ponudi izdvajamo bojlere zapremine 200l, bojlere zapremine 250l, bojlere zapremine 300l, bojlere zapremine 280l i bojlere zapremine 500l.

Bojleri preko 200l najčešće se koriste za zagrevanje vode većim kupatilima ili u stanovima gde živi ili boravi veći broj osoba, u hotelima, velikim restoranskim kuhinjama, industrijskim postrojenjima. Voda koja se nalazi u rezervoaru stalno se zagreva i uvek je spremna za korišćenje. Razlikuju se po vrsti kazana – prohromski Ili emajlirani kazan.

Mimaks kupatila u ponudi ima bojlere svih sapremina i veličina. Razlikuju se po načinu kačenja- visokomontažni, niskomontažni, sa horizontalnim ili vertikalnim kačenjem, zatim po vrsti kazana – prohromski Ili emajlirani kazan bojlera. Slim bojleri su praktični za mala kupatila, smart bojleri pametno štede vodu I električnu energiju.

U našim salonima u Beogradu i u web prodavnici mimaks.rs možete se pronaći kompletna oprema za kupatilo, povoljne cene, uz mesečne akcije,  mogućnost besplatne dostave za gradske opštine u Beogradu,  usluga montaže, plaćanje na rate karticama, čekovima građana i značajan popust za kupovinu celog kupatila.