O nama

 

 

Mimaks je preduzeće koje se u svojim salonima keramike i opreme za kupatila bavi prodajom kompletnog asortimana za uređenje kupatila: sanitarije, kupatilski nameštaj, vodovodni i kanalizacioni materijal, slavine, tuš kabine i kade, kupatilska galanterija, uvozna i domaća keramika, kao i mnogi dodaci i rezervni delovi opreme za kupatila.
Preduzeće je osnovano 2003. godine sa sedištem u Beogradu, kao mala samostalna trgovinska radnja, dok danas posluje kao salon keramike i opreme za kupatila i web prodavnicu koja je dostupna u svakom trenutku.

Sa razvojem tržišta razvija se preduzeće Mimaks koje prateći potrebe tržišta širi prodajni asortiman i prati najnovije svetske trendove u oblasti sanitarija i vodovodnog materijala.

Naš moto je "Sve za kupatilo" što znači da kod nas, u našim salonima kupatila,  možete naći bukvalno sve za Vaše kupatilo.

Dodatno smo ponosni na mogućnost prevoza nasim vozilima koja omogućavaju brzu i efikasnu uslugu cenjenim klijentima, što svakako ubrzava i pojednostavljuje proces rada, kao i na stručno osoblje koje će da vam pomogne pri Vašem odabiru.

Naša obaveza je da privrednim subjektima i građanima dobavimo najpovoljniju ponudu proizvoda iz gore navedenog asortimana!