Uputstvo za kupovinu

Uputstvo za Online kupovinu na Mimaks Online prodavnici

1. Kada pronađete željeni proizvod na sajtu kliknite na "Dodaj u korpu" i odaberite željenu količinu proizvoda klikom na plus i minus

 

2. Nakon toga,u gornjem desnom uglu naćićete ikonicu korpe gde se nalazi Vaš izbor kliknite na zeleni taster gde piše MOJA KORPA,nakon čega će Vam se izlistati nova stranica sa praznim poljima neophodnim za popunjavanje.


 

3. Neophodno je da popunite sva polja kako biste uspešno kreirali Online porudžbinu!

 

4. Posle ovog koraka neophodno je da izaberete način dostave i način plaćanja.

Ukoliko imate posebne napomene vezane za porudžbinu ili samu isporuku, Vaš komentar možete ostaviti u posebnom polju “Unesite komentar“ na dnu stranice.

Na dnu stranice imate dugme ,,POTVRDI“ klikom na to dugme potvrđujete da ste saglasni sa uslovima online kupovine, nakon čega ćete na svoju e-mail adresu,  koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski dobiti potvrdni mail o uspešnoj kupovini! Svaka promena statusa Vaše porudžbine biće evidentirana slanjem informacije na Vašu e-mail adresu.

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica oko načina kreiranja Online porudžbine, budite slobodni da nam se obratite pozivom na broj 064/64-64-103ili slanjem mail-a na webprodaja@mimaks.rs

Hvala Vam što kupujete u našoj internet prodavnici,

Vaš Mimaks