Uslovi i način isporuke

Poštovani potrošači,
Želimo da vam skrenemo pažnju da rok isporuke može biti duži nego inače od 7 do 10 radnih dana!
Svesni smo da produžetak roka isporuke utiče na vaše planove i zato ćemo za to vreme stalno biti u kontaktu.

U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je od 7 do 10 radnih dana.

Svi artikli sa sajta nisu dostupni u svakom momentu te se rok isporuke može podužiti. U slučaju da nemamo na lageru poručene artikle, obavestićemo Vas putem mejla i na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja.

Uslovi isporuke i besplatne isporuke

Proizvode isporučujemo BEX kurirskom službom ili našim vozilom

Proizvode iz kategorija pločice,tuš kabine,paravani,sanitarije,ogledala,kupatilski nameštaj i pojedine vrste bojlera nismo u mogucnćsti da šaljemo kurirskom službom 

PREUZIMANJE U PRODAVNICI

 • Mogućnost poručivanja putem sajta i preuzimanje u izabranoj prodavnici
 • Prilikom porudžbine napišite u komentaru u kojoj prodavnici želite da preuzmete proizvode

BEX isporuka:

 • Za porudžbine iznad 30.000 dinara mi snosimo troškove dostave.
 • za porudžbine ispod 30.000 dinara isporuka se naplaćuje po cenovniku kurirske službe cenovnik.

NAŠA ISPORUKA:

 • za porudžbine ispod 30.000 dinara isporuka se naplaćuje 1.500 dinara za lokacije do 20km od naših prodavnica.
 • Za porudžbine veće od 30.000 dinara isporuka je besplatna za lokacije do 20km od naših prodavnica. 
 • Nezavisno od visine porudžbine, ukoliko je mesto isporuke preko 20 kilometara od naših prodavnica svaki sledeći kilometar u jednom pravcu se naplaćuje po ceni od 150 dinara.
 • Radno vreme isporuke od 07:00 do 18:00h, od Ponedeljka do Subote
 • Molimo Vas da obezbedite prilaz za kamion.
 • Roba se isporučuje do najbližeg mesta do kog je moguće prići adresi.
 • Dostavljamo proizvode svih kategorija.
 • Kod gabaritne robe potrebno je obezbediti pomoć prilikom istovara.
 • Ukoliko nije plaćena usluga istovara ,kupac je dužan da obezbedi istovar proizvoda
 • Možemo da Vam ponudimo uslugu istovara za
 1. (U17203) keramiku,lepak 25kg po ceni od 300 dinara po komadu ili kvadratu(m2) kao i za

 2. (U17205) kupatilski nameštaj,bojlere,monoblokove,kabine,paravane,kade,tuš kade,umivaonike,wc šolje po ceni od 3.500 dinara po isporuci bez obzira koja je kolicina u kupljena. 

       Sve cene isporuke su sa obracunatim PDV-om.

USLUGA BRZE ISPORUKE

Postoji mogućnost isporuke na adresu u roku od 3 sata istog dana ukoliko se poruči roba koju imamo na lageru nezavisno od iznosa porudžbine. Ova usluga važi za gradske opštine grada Beograda, ali ne i za prigradske opštine Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac i Sopot. Za kupce sa ovih opština robu i dalje šaljemo, kao i do sad, BEX kurirskom službom. Cena USLUGE BRZE ISPORUKE je 3.000 dinara sa sa obracunatim PDV-om. Obavezno nas kontaktirajte na 064/6464103

Pitanja i odgovoriŠta je Click & Pick?

Click & Pick je usluga poručivanje robe iz sigurnosti doma pozivom na telefon ili kupovinom direktno na sajtu uz brzu i beskontaktnu dostavu.


Koje je radno vreme Click & Pick servisa?

Radno vreme Click & Pick servisa za pozivanje telefonom je 07:00-20:00h dok na online platformi www.mimaks.rs možete poručiti u bilo koje doba dana.


Na koje telefone mogu poručiti dostavu?

Kontakt telefoni za poručivanje su 064/64 64 103


Koji su rokovi isporuke?

Na teritoriji Beograda, bez prigradskih opština Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac i Sopot - za porudžbine do 13h isporuka se vrši u roku od 3 časa, dok se porudžbine nakon 13h isporučuju sledećeg dana do 11h.

Na teritoriji Srbije isporuka se vrši u skladu sa pravilima BEX kurirske službe koja vrši dostavu .

Za određene, nestandardne proizvode robnih grupa kao što su tuš kabine, kade, monoblokovi i kupatilski nameštaj rok isporuke je do 3 radna dana.

Za uplate preko računa važe isti rokovi isporuke od evidentiranja uplate na našem računu. Isporuka se vrši radnim danima.

Isporuke se najavljuju pozivom na telefone koje ste naveli prilikom poručivanja.


Koja je cena dostave?

Za sve porudžbine iznad 50.000 din na teritoriji Beograda bez prigradskih opština Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac i Sopot isporuka je besplatna.

Za porudžbine na teritoriji Srbije nismo u mogucnosti da ponudimo CLICK & PICK uslugu. 


Kako funkcioniše beskontaktna dostava?

Bezbednost i zdravlje naših zaposlenih i potrošača uvek su na prvom mestu.

Beskontaktna dostava je preuzimanje narudžbine sa minimum 2m razdaljine između kupca i dostavljača na pristupnom delu parkinga ispred Vašeg mesta stanovanja.

Ukoliko zbog specifičnih okolnosti ne možete izaći iz Vašeg doma, kupljeni proizvodi će biti dopremljeni do ulaznih vrata Vašeg stana ili kuće, ostavljanjem paketa ispred Vaših vrata i udaljavanjem na bezbednu razdaljinu od minimum 2m, kada je neophodno da odradite proveru usklađenosti porudžbine.

Prilikom preuzimanja pošiljke neophodno je da pregledate paket i obratite pažnju da li transportna kutija ima udubljenja ili oštećenja, takođe, u slučaju da posumljate da je proizvod prilikom transporta na bilo koji način oštećen, molimo Vas da odbijete prijem pošiljke i odmah nas kontaktirate na mail webprodaja@mimaks.rs  ili pozivom na broj 011/2109-618 ili  064/6464-103.


Koju robu je moguće poručiti za dostavu?

Za svu robu koja je dostupna u našim prodajnim objektima i na web sajtu www.mimaks.rs moguća je dostava na teritoriji Beograda bez prigradskih opština Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac i Sopot.

Gabaritnu i lako lomljivu robu kao što su tuš kabine, kade, monoblokovi, kupatilski namestaj i sanitarije (wc šolje I lavaboi) za sada nismo u mogućnosti da isporučujemo van teritorije Beograda.


Da li usluga montaže funkcioniše kao i obično?

Usluga montaže je i dalje dostupna, međutim, zbog ograničenog radnog vremena, termini montaže mogu biti zakazani za nešto kasniji rok nego što je uobičajeno. Molimo za razumevanje i strpljenje.


Kako mogu da vratim svoju porudžbinu?

Svi povrati robe kupljeni u našim maloprodajnim objektima obrađivaće se shodno ustaljenoj proceduri I našoj politici vraćanja u roku od 20 dana. Molimo za razumevanje ukoliko, zbog skraćenog radnog vremena naših, objekata dođe do kašnjenja obrade zahteva.

Za sve povrate, lično kupljene u prodajnom objektu ili na našem sajtu www.mimaks.rs, možete nas kontaktirati pozivom na navedene telefone, preko kontakt obrasca na našem sajtu  , privatnom porukom na Instagram ili Facebook stranici.


Kako mogu da reklamiram proizvod?

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas obavestite slanjem e-maila na webprodaja@mimask.rs  ili pozivom na kontakt telefon 011/2109-618; 064/6464-103.

Reklamacioni list možete preuzeti ovde.