Novosti
23.05.2020.

UPUTSTVO ZA MONTAŽU SLAVINE

UPUTSTVO ZA MONTAŽU STOJEĆE SLAVINE

 

  1. Pričvrstite telo slavine (1) zavrtanjem navojne šipke (5).

Pazite da ne zategnete prejako.

 

  1. Postavite slavinu na lavabo ili ploču i postavite zaptivku (2) između tela slavine i podloge.

Zatim, postavite zaptivku (3) i podložnu pločicu (4) na šipke s navojem (5), pa nakon toga pričvrstite maticu (6).

* Moguće je postaviti i podložnu bazu sa zaptivkom.

 

C. Nakon spajanja tela slavine na sistem, uklonite perlator, pustite vodu, sačekajte da sva nečistoća izađe, vratite perlator i utvrdite ispravan rad slavine pomičući ručicu u svim predviđenim smerovima.

 

D. Proverite da spojevi nigde ne propuštaju vodu.

1

 

UPUTSTVO ZA MONTAŽU ZIDNE SLAVINE

 

A. Viljuškastim ključem pričvrstite ekscentre (4) na cev instalacije (na ulaze za hladnu i vruću vodu).

 

B. Postavite rozetu (3) na ekscentre (4).

 

C. Spojte slavinu (1) tako što ćete postaviti zaptivke (2) na navoje i pričvrstiti ih zavrtanjem na ekscentre, uz proveru da je hermetički zatvoreno.

 

D. Nakon spajanja tela slavine na sistem, uklonite perlator, pustite vodu, sačekajte da sva nečistoća izađe, vratite perlator i utvrdite ispravan rad slavine pomičući ručicu u svim predviđenim smerovima.

 

Proverite da spojevi nigde ne propuštaju vodu.

PREPORUKA ZA ODRŽAVANJE SLAVINA

 

Kako biste što duže uživali u funkcionalnosti i lepoti Armalovih slavina, pročitajte uputstva kako da ih održavate.

Uputstva pročitajte pažljivo, jer šteta na površini slavine ili na materijalu nastala zbog nepravilne upotrebe nije obuhvaćena garancijom.

• Ne koristite sredstva za čišćenje koja sadrže sirćetnu,sonu ili mravlju kiselinu. Sredstva koja sadrže fosfornukiselinu smeju se koristiti samo pod određenim okolnostima.

• Ne koristite hlorni izbeljivač.

• Ne koristite paročistače.

• Slavine čistite mekom krpom. Nikako nemojte koristitisunđere za ribanje s metalnim nitima, abrazivne sunđere ili krpe od sintetičkih vlakana, jer bi takvi materijali mogli nepovratno oštetiti površinu slavine.

• Preporučujemo povremeno čišćenje perlatora. Naime,perlator u svojoj mrežici postepeno skuplja nečistoćeiz vode, koje mogu uticati na promenu njenog mlaza.Kad je potrebno očistiti perlator, to uradite na sledećinačin: odvijte ga okrećući ga u smeru suprotnom odsmera kazaljke na satu i uklonite gumenu zaptivku,zatim vodom očistite unutrašnji filter od nečistoća.Ponovo namestite perlator na slavinu, vodeći računada zaptivka legne na odgovarajuće mesto.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

27.
Nov.
2020.
Novosti
Black Friday popusti do 30% u svim prodavnicama i na web-u! Dodatni online popust za sve registrovane kupce: - 1.000 din uz svaku online kupovinu preko 10.000 ...
25.
Nov.
2020.
Novosti
Confluo Board program preinstaliranih slivnika je pouzdano i kompletno rešenje odvoda za walk-in tuš kabinu i još jedna inovacija iz kompan...
13.
Nov.
2020.
Novosti
Sve za kupatilo uz 10% popusta! Akcija važi od 13.11. do 16.11.2020.god u svim Mimaks prodavnicama i na web-u. Akcija važi na kompletan asortman osim na br...
string(0) ""
string(0) ""