Novosti
11.06.2018.

Rubineta

RUBINETA® je evropski brend sertifikovanih sanitarnih slavina i sanitarne opreme koji je prepoznatljiv po svom besprekornom kvalitetu, modernom dizajnu, inovativnim tehnologijama i prvoklasnim uslugama. Zaštitni znak RUBINETA® je poznat i u Litvaniji, u brojnim evropskim zemljama i zemljama CIS-a od 1999. a na tržištu se pokazao kao pouzdan partner koji osigurava uspešnu saradnju.

RUBINETA® čini profesionalan tim dizajnera, inženjera, stručnjaka za marketing i komercijalista koji su ovaj zaštitni znak učinili najvažnijim na tržištu baltičkih zemalja. Proizvodna paleta kompanije uključuje širok izbor sanitarnih slavina i prateće sanitarne opreme, tokom čije proizvodnje se maksimalna pažnja posvećuje kvalitetu i stalnom poboljšanju rezultata.

RUBINETA® vrši strog odabir materijala i komponenti od najboljih globalnih proizvođača, kontrolu njihovog hemijskog sastava, fizičkih parametara i proizvodnih tehnologija u cilju punog poštovanja standarda kvaliteta. To također uključuje 100% proveru proizvedenih proizvoda pre nego što oni dođu u ruke kupaca.

Pogledajte neke od proizvoda RUBINETA® i uvirite se sami u dizajn i kvalitet baterija.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

08.
Aug.
2020.
Novosti
Pločice sa motivom drveta daće Vašem kupatilu toplinu i SPA atmosferu.  
06.
Aug.
2020.
Novosti
Pločica je svetlih boja, umerenih šara koja će vizuelno otvoriti vaš prostor a ujedno ga učiniti modernim, lepim i elegantnim.  
25.
Jul.
2020.
Novosti
Registrujte se popunjavanjem formulara u nastavku, a mi Vam, u znak zahvalnosti, mailom šaljemo vaučer u iznosu od 1.000 dinara koji možete iskoristit...
string(0) ""
string(0) ""