Novosti
11.06.2018.

Rubineta

RUBINETA® je evropski brend sertifikovanih sanitarnih slavina i sanitarne opreme koji je prepoznatljiv po svom besprekornom kvalitetu, modernom dizajnu, inovativnim tehnologijama i prvoklasnim uslugama. Zaštitni znak RUBINETA® je poznat i u Litvaniji, u brojnim evropskim zemljama i zemljama CIS-a od 1999. a na tržištu se pokazao kao pouzdan partner koji osigurava uspešnu saradnju.

RUBINETA® čini profesionalan tim dizajnera, inženjera, stručnjaka za marketing i komercijalista koji su ovaj zaštitni znak učinili najvažnijim na tržištu baltičkih zemalja. Proizvodna paleta kompanije uključuje širok izbor sanitarnih slavina i prateće sanitarne opreme, tokom čije proizvodnje se maksimalna pažnja posvećuje kvalitetu i stalnom poboljšanju rezultata.

RUBINETA® vrši strog odabir materijala i komponenti od najboljih globalnih proizvođača, kontrolu njihovog hemijskog sastava, fizičkih parametara i proizvodnih tehnologija u cilju punog poštovanja standarda kvaliteta. To također uključuje 100% proveru proizvedenih proizvoda pre nego što oni dođu u ruke kupaca.

Pogledajte neke od proizvoda RUBINETA® i uvirite se sami u dizajn i kvalitet baterija.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

25.
Sep.
2020.
Novosti
Sve za kupatilo uz 10% popusta! Akcija važi od 24.9. do 30.9.2020.god u prodavnicama:  
14.
Sep.
2020.
Novosti
31.
Aug.
2020.
Novosti
Confluo zidni slivnik je inovativni koncept iz kompanije Peštan.  
string(0) ""
string(0) ""