Uslovi i način isporuke

Za sve porudžbine preko Web prodavnice  čija je minimalna vrednost 10.000 dinara vršimo BESPLATNU ISPORUKU na teritoriji cele Srbije.

Besplatna isporuka se odnosi na celokupan asortiman pa čak i na tuš kabine, kade, monoblokove i nameštaj, itd na teritoriji Beograda. Roba kao što je  tuš kabina, kada, monoblokovi i nameštaj, itd trenutno nismo u mogućnosti da isporučujemo van teritorije Beograda.

Za više informacija o vožnji gore navedenih artikala možete se informisati na 011/2109-618.

Za porudžbine čija je vrednost ispod 10.000 dinara trošak isporuke snosi kupac po važećem cenovniku BEX kurirske sluzbe.


Rokovi isporuke:

Za porudžbenice primljene do 14h a proizvodi su  koji ne spadaju u grupu proizvoda kao što su tuš kabine, kade, monoblokovi itd, rok isporuke je 96h.

Za porudžbenice primljene posle 15h, rok isporuke je 3-5 radnih dana.

Za sve proizvode koje se nalaze u grupama kao što su: tuš kabina, kade, monoblokovi, kupatilski nameštaj itd. rok isporuke je do 10 radnih dana

Za uplate preko računa važe isti rokovi isporuke od evidentiranja uplate na našem računu. Isporuka se vrši radnim danima.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-19 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. 


Cena isporuke

Cena isporuke za porudžbine veće od 10.000,00 rsd je besplatna. Za porudžbine čija je vrednost manja od 10.000,00 rsd troškovi isporuke se obračunavanju po cenovniku izabrane kurirske službe.

Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom.

Obaveštenje o ceni isporuke možete videti u korpi prilikom pregleda same korpe.

Obaveštenje o ceni isporuke će Vam stići i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine.

string(0) ""
string(0) ""