Uslovi i način isporuke

Mimaks kupatila nude pet vrsta isporuke

 

PAKETNA ISPORUKA- dostava kurirskom službom na teritoriji cele Srbije

 • Za porudžbine preko 20.000 dinara isporuka je besplatna
 • Porudžbine ispod 20.000 dinara isporuka se naplaćuje po cenovniku kurirske službe cenovnik.
 • Period obrade porudžbine je do 4 radna dana. Za sve porudžbine poslate Petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje
 • Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni putem e-mail-a ,telefonskog poziva ili poruke o statusu Vaše porudžbine.
 • Uobičajni rok isporuke je od 2 do 6 radnih dana
 • Isporuka se vrši od Ponedeljka do Petka
 • Vašu pošiljku možete pratiti Prati pošiljku ovde
 • Pre dostave porudžbine kurirska služba će Vas kontaktirati radi utvrđivanja vremena I lokacije lične dostave ukoliko Vas ne pronađu na priloženoj adresi
 • Proizvode iz kategorija pločice,tuš kabine,paravani,sanitarije,ogledala,kupatilski nameštaj nismo u mogucnćsti da šaljemo paketnom isporukom
 • Svi artikli sa sajta nisu dostupni u svakom momentu te se rok isporuke može podužiti. U slučaju da nemamo na lageru poručene artikle, obavestićemo Vas putem mejla i na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja.
 • Kod gabaritne robe potrebno je obezbediti pomoć prilikom istovara.
 • Isporuka naših proizvoda kurirskom službom se vrši na terotoriji R. Srbije bez Kosova.

 

KAMIONSKA ISPORUKA- dostava našim vozilima na teritoriji grada Beograda

 • Radno vreme kamionske isporuke do 07:00 do 18:00h
 • Za porudžbine preko 20.000 dinara isporuka je besplatna do 20 kilometara od najbližeg prodajnog objekta Mimaks kupatila
 • Uobičajni rok isporuke je 5 radnih dana
 • Svaki sledeći kilometar u jednom pravcu se naplaćuje po ceni od 100 dinara
 • Isporuka se vrši od Ponedeljka do Subote
 • Molimo Vas da obezbedite prilaz za kamion. Roba se isporučuje do najbližeg mesta do kog je moguće prići adresi.
 • Dostavljamo proizvode svih kategorija.
 • Ukoliko nije plaćena usluga istovara ,kupac je dužan da obezbedi istovar proizvoda
 • Svi artikli sa sajta nisu dostupni u svakom momentu te se rok isporuke može podužiti. U slučaju da nemamo na lageru poručene artikle, obavestićemo Vas putem mejla i na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja.

Možemo da Vam ponudimo uslugu istovara za

 1. (U17203) keramiku,lepak 25kg po ceni od 200 dinara po komadu ili kvadratu(m2) kao i za
 2. (U17205) kupatilski nameštaj,bojlere,monoblokove,kabine,paravane,kade,tuš kade,umivaonike,wc šolje po ceni od 3.500 dinara po isporuci bez obzira koja je kolicina u kupljena.

Sve cene isporuke su sa obracunatim PDV-om.

 

Mimaks do PRAGA tvoga Grada

“Izlazeći u susret zahtevima kupaca našeg online shopa, obzirom da nismo bili u mogućnosti da Vam dopremimo proizvode većih gabarita iz naše ponude, koje kurirske službe ne dopremaju (proizvode manjih gabarita dopremaćemo I dalje preko kurirskih službi), kao što su : tuš kabine, tuš kade, kupatilski nameštaj, lavaboe, WC šolje,keramičke pločice.

Mesto preuzimanja-uz pomoć našeg partnera Milšpeda možemo Vam dostaviti na dva načina:

 1. Dopremom do željene adrese, uvažavajući činjecu do najbližeg mesta dokle dostavno vozilo može stati, dopremu do Vašeg mesta stanovanja je potrebno da organizujete u Vašoj režiji; ;
 2. Preuzimanjem u DC Milšpeda, na 8 lokacija na teritoriji R. Srbije:
  • Luka Beograd;
  • Krnješevci;
  • Novi Sad;
  • Subotica;
  • Čačak;
  • Jagodina;
  • Paraćin;
  • Niš;

Dani dolaska:

 • Radni dani;

Vreme isporuke: od porudžbine do isporuke 5 radnih dana;

Usluga osiguranja: obzirom da su u pitanju artikli koje je potrebno dodatno osigurati tokom transporta, postavkom na polupaletu, paletu ili sanduk za dopremu tuš kabine. Polupaleta I nepovratna paleta ostaju u Vašem vlasništvu, sa Euro palete je potrebno preuzeti robu I istu odmah vratiti vozaču-dostavljaču, a sanduk za dopremu tuš kabine vraćate po dostavnom vozilu.

Cenovnik: po definisanom cenovniku dopreme I usluge osiguranja-rado ćemo Vam proslediti tačan iznos koštanja usluge ukoliko je potrebno-kontaktirajte naše operatere;

Razdaljina se računa od magacina Milšpeda u Krnjševcima do adrese kupca.

Plaćanje: prema već utvrđenim načinima plaćanja

Najava isporuke: bićete kontakitrani od strane zaposlenih iz Milšpeda;

Reklamacije: u skladu sa važećim pravilima postavljenim na sajtu;

 

PREUZIMANJE U PRODAVNICI

 • Mogućnost poručivanja putem sajta i preuzimanje u izabranoj prodavnici
 • Prilikom porudžbine napišite u komentaru u kojoj prodavnici želite da preuzmete proizvode

 

CLICK & PICK NA 3 ČASA OD TEBE

 • Pored mera zaštite koje preuzimamo u našim prodajnim objektima (maske, rukavice, dezinfekcija ruku,  kliritni paravani za zaštitu kupaca i prodavaca),  proširili smo i asortiman na online platformi za kupovinu i uveli beskontaktnu i brzu dostavu Click & Pick.
 • Click & Pick podrazumeva dostavu u roku od 3 časa ukoliko poručite do 13h ili dostavu do 11h narednog dana za porudžbine nakon 13h za robu sa lagera.
 • Click & Pick servis važi na teritoriji Beograda, nažalost, izuzimajući prigradske opštine Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac i Sopot. Za kupce sa ovih opština robu i dalje šaljemo, kao i do sad, BEX kurirskom službom.
 • Minimalna vrednost porudžbine za Click & Pick dostavu je 40.000 dinara.

 

Click & Pick kontakt telefoni

011/210 96 18, 064/64 64 103

 

Click & Pick radno vreme

08:00 – 20:00h 

 

Pitanja i odgovoriŠta je Click & Pick?

Click & Pick je usluga poručivanje robe iz sigurnosti doma pozivom na telefon ili kupovinom direktno na sajtu uz brzu i beskontaktnu dostavu.


Koje je radno vreme Click & Pick servisa?

Radno vreme Click & Pick servisa za pozivanje telefonom je 07:00-20:00h dok na online platformi www.mimaks.rs možete poručiti u bilo koje doba dana.


Na koje telefone mogu poručiti dostavu?

Kontakt telefoni za poručivanje su 011/210 96 18 i 064/64 64 103


Koji su rokovi isporuke?

Na teritoriji Beograda, bez prigradskih opština Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac i Sopot - za porudžbine do 13h isporuka se vrši u roku od 3 časa, dok se porudžbine nakon 13h isporučuju sledećeg dana do 11h.

Na teritoriji Srbije isporuka se vrši u skladu sa pravilima BEX kurirske službe koja vrši dostavu .

Za određene, nestandardne proizvode robnih grupa kao što su tuš kabine, kade, monoblokovi i kupatilski nameštaj rok isporuke je do 3 radna dana.

Za uplate preko računa važe isti rokovi isporuke od evidentiranja uplate na našem računu. Isporuka se vrši radnim danima.

Isporuke se najavljuju pozivom na telefone koje ste naveli prilikom poručivanja.


Koja je cena dostave?

Za sve porudžbine iznad 40.000 din na teritoriji Beograda bez prigradskih opština Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac i Sopot isporuka je besplatna.

Za porudžbine na teritoriji Srbije nismo u mogucnosti da ponudimo CLICK & PICK uslugu. 


Kako funkcioniše beskontaktna dostava?

Bezbednost i zdravlje naših zaposlenih i potrošača uvek su na prvom mestu.

Beskontaktna dostava je preuzimanje narudžbine sa minimum 2m razdaljine između kupca i dostavljača na pristupnom delu parkinga ispred Vašeg mesta stanovanja.

Ukoliko zbog specifičnih okolnosti ne možete izaći iz Vašeg doma, kupljeni proizvodi će biti dopremljeni do ulaznih vrata Vašeg stana ili kuće, ostavljanjem paketa ispred Vaših vrata i udaljavanjem na bezbednu razdaljinu od minimum 2m, kada je neophodno da odradite proveru usklađenosti porudžbine.

Prilikom preuzimanja pošiljke neophodno je da pregledate paket i obratite pažnju da li transportna kutija ima udubljenja ili oštećenja, takođe, u slučaju da posumljate da je proizvod prilikom transporta na bilo koji način oštećen, molimo Vas da odbijete prijem pošiljke i odmah nas kontaktirate na mail webprodaja@mimaks.rs  ili pozivom na broj 011/2109-618 ili  064/6464-103.


Koju robu je moguće poručiti za dostavu?

Za svu robu koja je dostupna u našim prodajnim objektima i na web sajtu www.mimaks.rs moguća je dostava na teritoriji Beograda bez prigradskih opština Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac i Sopot.

Gabaritnu i lako lomljivu robu kao što su tuš kabine, kade, monoblokovi, kupatilski namestaj i sanitarije (wc šolje I lavaboi) za sada nismo u mogućnosti da isporučujemo van teritorije Beograda.


Da li usluga montaže funkcioniše kao i obično?

Usluga montaže je i dalje dostupna, međutim, zbog ograničenog radnog vremena, termini montaže mogu biti zakazani za nešto kasniji rok nego što je uobičajeno. Molimo za razumevanje i strpljenje.


Kako mogu da vratim svoju porudžbinu?

Svi povrati robe kupljeni u našim maloprodajnim objektima obrađivaće se shodno ustaljenoj proceduri I našoj politici vraćanja u roku od 20 dana. Molimo za razumevanje ukoliko, zbog skraćenog radnog vremena naših, objekata dođe do kašnjenja obrade zahteva.

Za sve povrate, lično kupljene u prodajnom objektu ili na našem sajtu www.mimaks.rs, možete nas kontaktirati pozivom na navedene telefone, preko kontakt obrasca na našem sajtu  , privatnom porukom na Instagram ili Facebook stranici.


Kako mogu da reklamiram proizvod?

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas obavestite slanjem e-maila na webprodaja@mimask.rs  ili pozivom na kontakt telefon 011/2109-618; 064/6464-103.

Reklamacioni list možete preuzeti ovde.