MINOTTI ROUND ORM+LAV 52X47 C3 636
Minotti

MINOTTI ROUND ORM+LAV 52X47 C3 636

Šifra artikla: 12043
Šifra proizvođača: 12043
0,00 RSD
51.619,99 RSD
51.619,99 RSD
Ušteda: 0,00 RSD

web

Proveri dostupnost
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Ormarić izrađen od MDF ploče sa ravnim površinskim sjajem, i vrhunskim kvalitetom, sve što je potrebno vašem kupatilu. Dizajniran po Italijanskoj recepturi sa hromiranim ručicama, profilisanim ivicama i obrađenom površinom što za rezultat daje savršen izgled. Tip ormarića je viseći što doprinosi lakšem održavanju u kupatilu jer je mesto ispod samog ormarića pristupačno prilikom održavanja higijene samog kupatila. Ormarić dolazi u kompletu sa kamenim lavaboom koji se sam po sebi uklapa uz svaki enterijer kupatila. Savršen spoj cene i kvaliteta.

Minotti

Preduzeće Minotti d.o.o. osnovano je 1999. godine sa sedištem u Beogradu. Naša osnovna delatnost je uvoz i veleprodaja robe namenjene za opremanje kupatila pod vlastitim zaštićenim brendom. Prodajni program Minotti sastoji se od nekoliko stotina artikala jednoručnih slavina, sanitarne keramike, hidromasažnih i običnih tuš kabina, kupatilskih ogledala, kupatilske galanterije, hidromasažnih stubova, tuš ručica, tuš creva, kupatilskih zavesa, opreme za kupatila, raznih vrsta priključaka i ventila, rezervnih delova, itd.
Pored uvoza i distribucije robe na domaćem tržištu, preduzeće Minotti opremu za kupatila izvozi i na tržišta zemalja u okruženju. Minotti d.o.o. uvozi i distribuira i opremu za kupatila drugih poznatih svetskih brendova.
Naše proizvode možete kupiti u svim bolje opremljenim salonima i prodavnicama opreme za kupatila. Poslovanje naše kompanije se temelji na neprestanom razvoju i ponudi novih artikala.

Trenutno nema komentara
Karakteristika Vrednost
Kategorija ORMARIĆ SA UMIVAONIKOM
Brend Minotti
Način ugradnje/Tip Konzolni(na zid)
Materijal Medijapan MDF i iverica
Boja Boja drveta
Zemlja proizvodnje Srbija

Slični proizvodi

Vrhunski kvalitet izrade osvežen dizajnom umekšanih, zaobljenih ivica
19.999,99 RSD
Vrhunski kvalitet izrade osvežen dizajnom umekšanih, zaobljenih ivica
23.499,99 RSD
Klasika koja traje i perfektno se uklapa u svaki prostor. Lepota jednostavnosti. Odraz nen...
9.021,00 RSD
9.700,00 RSD