KERAMIKA

po strani
Resetujte filtere
Kolekcije
Lista: AKCIJA
0 proizvoda
Za izabrane kriterijume nisu pronađeni proizvodi!
Pročitajte

U našem salonu u Beogradu možete kupiti pločice za kupatilo i kuhinju, odnosno keramika za kupatilo i kuhinju je deo našeg asortimana. Peko 3.000 modela pločica. Uvozna i domaća keramika i to podne pločice za kupatilo i kuhinju, zidne pločice za kupatilo i kuhinju, zatim granitne i keramičke pločice za kupatilo, kuhinju i terasu. Takođe, pločice mogu biti spoljne za terasu protivklizne ili neklizajuće, unutrašnje ili one koje mogu da se zalepe i napolju i u kući.

Neophodno je pločice videti uživo, u našim salonima, jer je tada kompletan doživljaj boja, tekstura i dezena pločica.

Moderne pločice- mozaik pločice, šarene pločice, metro pločice, kao i pločice sa dezenom drveta su jako popularne i u našoj ponudi izdvajamo domaće i pločice iz uvoza modernih i zanimljivih dezena. prilokom ugradnje keramičkih pločica potrebne su fug mase, lepak za pločice i propratni materijal koji, takođe imamo u ponudi.

U našim salonima u Beogradu, u Borči i Zemunu, može se pronaći kompletna oprema za kupatilo, uz povoljne cene i mesečne akcije,  mogućnost besplatne dostave za gradske opštine u Beogradu,  usluga montaže, plaćanje na rate karticama, čekovima građana i značajan popust za kupovinu celog kupatila.