CERESIT LOCTITE SUPER LIQUID 3GR
Ceresit

CERESIT LOCTITE SUPER LIQUID 3GR

Šifra artikla: 05308
Šifra proizvođača: 05308
0,00 RSD
98,87 RSD
98,87 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju

web

Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć

Ceresit

Ceresit može da se pohvali tradicijom dugom preko 110 godina. Ceresit je postao svetski poznati brend zahvaljujući tehnološkoj inovaciji iz 1908. godine: Ceresit zaptivni kit, koji se koristi za pravljenje betonskog i cementnog maltera, a koji je vodonepropustan.

Uspeh se nastavlja otvaranjem filijala širom sveta u prvoj polovini prošlog veka, reorganizacijom poslovnih odnosa, snažnoj promociji brenda 80-tih godina i ulaganjem u inovativne tehnologije 90-tih godina prošlog veka, a kao rezultat svega toga, Ceresit je danas jedan od najvažnijih brendova u trgovini građevinskim proizvodima.

Koristeći tehnologiju sa postignutim stepenom razvoja i fokusirajući se na polaganje keramičkih pločica, sisteme za hidroizolaciju, sisteme za termoizolaciju i fasadne sisteme, pur pene, silikone i podopolaganje, Ceresit trenutno nudi pažljivo usklađen asortiman proizvoda, sistema i usluga za građevinare i keramičare. Istraživanja unutar objekata i razvojnih sektora, kontinuirane kontrole materijala, kao i zvanične revizorske kontrole obezbeđuju visoke standarde kvaliteta koji su neophodni za pouzdanu i sigurnu realizaciju građevinskih projekata.

Trenutno nema komentara
Karakteristika Vrednost
Kategorija RAZNI VEZIVNI MATERIJAL
Brend Ceresit
Zemlja proizvodnje Srbija
Uvoznik / proizvodjač Henkel Srbija d.o.o.

Slični proizvodi

Fleksibilni Super Lepak za snažno lepljenje. Površine koje se lepe moraju biti ...
119,99 RSD