POLY KADA TROJA 190X160 KOMPLE-
POLY KADA TROJA 190X160 KOMPLE-
POLY KADA TROJA 190X160 KOMPLE-
POLY KADA TROJA 190X160 KOMPLE-
Polyagram

POLY KADA TROJA 190X160 KOMPLE-

Šifra artikla: 14293
Šifra proizvođača: 14293
0,00 RSD
211.899,99 RSD
211.899,99 RSD
Ušteda: 0,01 RSD
Obavesti me o sniženju

web

Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Kada renomiranog domaćeg proizvođača Polyagram. Polyagram kade su proizvedene od specijalnne vrste akrilnih ploča za sanitarnu upotrebu. Akrilne ploče su anti-baktericidne i otporne na UV zračenje. Kada se isporučuje u kompletu sa postoljima od plastificiranog čelika i specijalnim oblogama (stranicama). Kada je laka za montažu, održavanje i veoma su komforne i udobne za upotrebu. Kade specijalnih oblika odgovaraju onim kupcima koji imaju posebne zahteve u pogledu veličine, dizajna i komfora.

Polyagram

Kompanija POLYAGRAM je osnovana 1992. godine kao specijalizovana za proizvodnju opreme za kupatila. Njen proizvodni program čine: akrilne kade i tuš kade, hidromasažne – terapeutske kade, kabine i paravani za sve vrste kada, liveni sanitarni mermer, lavaboi, sudopere i nameštaj za kupatila. Imamo  sopstveni razvoj proizvoda i tehnologije, kao i preko 300 prodavaca i distributera u regionu i šire.

Već više od jedne godine posedujemo novi, moderan i namenski izgrađen poslovno proizvodni objekat, sa udvostručenim kapacitetom, a koji je smešten u jednoj od industrijskih zona Kragujevca. Pored savremene proizvodne opreme, POLYAGRAM sada poseduje sopstven distributivni vozni park od više voznih jedinica, umrežen kompjuterski sistem, a od nedavno i međunarodno priznati brend.
 

Trenutno nema komentara
Karakteristika Vrednost
Kategorija KADE I TUS KADE
Brend Polyagram
Način ugradnje/Tip Nadgradna/i
Dimenzija 160cm
Materijal Akril
Boja Bela
Zemlja proizvodnje Srbija
Uvoznik / proizvodjač Polyagram doo