VA KOLENO 32/45'  3856015910615

VA KOLENO 32/45' 3856015910615

Šifra artikla: 04010
Šifra proizvođača: 04010

VARGON KOLENO 32/45\'

0,00 RSD
176,99 RSD
176,99 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju

web

Proveri dostupnost
  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Vargoterm je brend hrvatskog proizvođača Vargon koji se bavi proizvodnjom cevi za vodovod I kanalizaciju po Nemačkim standardima.
Sirovina od koje se proizvode Vargoterm cevi I spojevi zadovoljava najzahtevnije internacionalne standarde u pogledu ljudske upotrebe.
Jednostavna instalacija i mala težina Vargoterm cevi i spojeva pojednostavljuju montažu i skraćuju vreme postavljanja.
Vargterm cevi i spojevi imaju visoku otpornost na različite hemikalije (baze I kiseline), Obzirom da PP-R ima veliku molekularnu težinu, pa samim tim ne postoji mogućnost oštećenja od istih.
Elastičnost Vargoterm sistema apsorbuje gotovo sve vibracije I šumove do kojih dolazi prilikom protoka vode u cevima, a što nije slučaj kod metalnih cevi.
Vargoterm instalacioni sistem slabo sprovodi struju, pa zbog toga ne postoji ni mogućnost da dodje do kvarova prouzrokovanih lutajućim strujama.
Niska termička provodljivost PP-R materijala smanjuje gubitak toplote tečnosti u cevima, pa na taj način znatno smanjuje kondenzaciju.
Cevi od PP-R materijala su otporne na svaku tvrdoću vode pa nema opasnosti od nastanka korozije. Takođe, visoka elastičnost ovog materijala dozvoljava određeno povećanje zapremine cevi ukoliko dođe do smrzavanja vode u cevima.
Za razliku od klasičnih materijala, PP-R od kojeg su napravljene Vargoterm cevi doprinosi da su one izdržljive na termička I mehanička opterećenja do kojih dolazi tokom korišćenja Sistema- sistem je izdržljiv više od 50 godina pod stalnim pritiskom od 10 bara I temperaturom od 67 stepeni C.
Trenutno nema komentara
Karakteristika Vrednost
Kategorija VODOVODNO KOLENO
Zemlja proizvodnje Hrvatska
Uvoznik / proizvodjač Mimaks kupatila doo