VA MAST ZA SPAJANJE 250ML 2182
VA MAST ZA SPAJANJE 250ML 2182
VA MAST ZA SPAJANJE 250ML 2182
VA MAST ZA SPAJANJE 250ML 2182

VA MAST ZA SPAJANJE 250ML 2182

Šifra artikla: 25667
Šifra proizvođača: 25667
Proveri dostupnost
  • NSZ
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Vargoterm je brend hrvatskog proizvođača Vargon koji se bavi proizvodnjom cevi za vodovod I kanalizaciju po Nemačkim standardima.
Sirovina od koje se proizvode Vargoterm cevi I spojevi zadovoljava najzahtevnije internacionalne standarde u pogledu ljudske upotrebe.
Jednostavna instalacija i mala težina Vargoterm cevi i spojeva pojednostavljuju montažu i skraćuju vreme postavljanja.
Vargterm cevi i spojevi imaju visoku otpornost na različite hemikalije (baze I kiseline), Obzirom da PP-R ima veliku molekularnu težinu, pa samim tim ne postoji mogućnost oštećenja od istih.
Elastičnost Vargoterm sistema apsorbuje gotovo sve vibracije I šumove do kojih dolazi prilikom protoka vode u cevima, a što nije slučaj kod metalnih cevi.
Vargoterm instalacioni sistem slabo sprovodi struju, pa zbog toga ne postoji ni mogućnost da dodje do kvarova prouzrokovanih lutajućim strujama.
Niska termička provodljivost PP-R materijala smanjuje gubitak toplote tečnosti u cevima, pa na taj način znatno smanjuje kondenzaciju.
Cevi od PP-R materijala su otporne na svaku tvrdoću vode pa nema opasnosti od nastanka korozije. Takođe, visoka elastičnost ovog materijala dozvoljava određeno povećanje zapremine cevi ukoliko dođe do smrzavanja vode u cevima.
Za razliku od klasičnih materijala, PP-R od kojeg su napravljene Vargoterm cevi doprinosi da su one izdržljive na termička I mehanička opterećenja do kojih dolazi tokom korišćenja Sistema- sistem je izdržljiv više od 50 godina pod stalnim pritiskom od 10 bara I temperaturom od 67 stepeni C.
Trenutno nema komentara

Slični proizvodi

Fleksibilni Super Lepak za snažno lepljenje. Površine koje se lepe moraju biti ...
119,99 RSD