Grohe

GROHE je vodeći svetski dobavljač sanitarne armature i globalni brend posvećen pružanju inovativnih proizvoda od vode.

GROHE se već dugi niz decenija zalaže za vrednosti brenda tehnologije, kvaliteta, dizajna i održivosti koje sve ilustruju posvećenost GROHE-a stvaranju izuzetnih iskustava i isporuci „Pure Freude an Vasser“. Sa svojim inženjeringom, inovacijama i dizajnerskim aktivnostima čvrsto usidrenim u Nemačkoj, proizvodi GROHE nose oznaku kvaliteta „Made in Germani“, što na kraju jača poverenje kupaca u brend. Svi pogoni proizvodne mreže GROHE koriste visoko precizni proizvodni inženjering kako bi osigurali usklađenost sa stalno visokim GROHE standardima. Na ovaj način GROHE osigurava da njegovi proizvodi ispunjavaju najkompromisnije zahteve u pogledu izrade i funkcionalnosti.

Samo tokom proteklih deset godina, uspeh GROHE-a potvrđen je sa više od 240 nagrada za dizajn i inovacije, kao i najbolja tri plasmana među „najodrživijim nemačkim najvećim kompanijama 2015. godine“. Brojni projekti visokog profila širom sveta opremljeni su proizvodima GROHE, što svedoči o sklonosti arhitekata, dizajnera i programera prema brendu.

GROHE je 2014. godine postao deo korporacije LIKSIL Group, kompanije koja se javno kotira na Tokijskoj berzi. LIKSIL je lider na globalnom tržištu u industriji sanitarne keramike i takođe vodeći japanski dobavljač stanova i građevinskog materijala.