CLICK & PICK NA 3 ČASA OD TEBE

Pored mera zaštite koje preuzimamo u našim prodajnim objektima (maske, rukavice, dezinfekcija ruku,  kliritni paravani za zaštitu kupaca i prodavaca),  proširili smo i asortiman na online platformi za kupovinu i uveli beskontaktnu i brzu dostavu Click & Pick.

Click & Pick podrazumeva dostavu u roku od 3 časa ukoliko poručite do 13h ili dostavu do 11h narednog dana za porudžbine nakon 13h.

Click & Pick servis važi na teritoriji Beograda, nažalost, izuzimajući prigradske opštine Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac i Sopot. Za kupce sa ovih opština robu i dalje šaljemo, kao i do sad, BEX kurirskom službom.

Click & Pick kontakt telefoni

011/210 96 18, 011/22 81 438, 064/64 64 103

Click & Pick radno vreme

 07:00 – 21:00h

Na ovaj način planirane aktivnosti u uređenju životnog ili poslovnog prostora možete realizovati iz sigurnosti doma.

U skladu sa eventualnim izmenama zaštitnih mera Vlade Republike Srbije i trajanja Policijskog časa, vreme isporuka može biti prilagođeno novim odredbama o čemu ćemo Vas blagovremeno obavestiti.

Hvala na razumevanju!


Pitanja i odgovori



Šta je Click & Pick?

Click & Pick je usluga poručivanje robe iz sigurnosti doma pozivom na telefon ili kupovinom direktno na sajtu uz brzu i beskontaktnu dostavu.


Koje je radno vreme Click & Pick servisa?

Radno vreme Click & Pick servisa za pozivanje telefonom je 07:00-21:00h dok na online platformi www.mimaks.rs možete poručiti u bilo koje doba dana.


Na koje telefone mogu poručiti dostavu?

Kontakt telefoni za poručivanje su 011/210 96 18, 011/22 81 438 i 064/64 64 103


Koji su rokovi isporuke?

Na teritoriji Beograda, bez prigradskih opština Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac i Sopot - za porudžbine do 13h isporuka se vrši u roku od 3 časa, dok se porudžbine nakon 13h isporučuju sledećeg dana do 11h.

Na teritoriji Srbije isporuka se vrši u skladu sa pravilima BEX kurirske službe koja vrši dostavu a koje možete pogledati na sledećem linku: isporuka

Za određene, nestandardne proizvode robnih grupa kao što su tuš kabine, kade, monoblokovi i kupatilski nameštaj rok isporuke je do 3 radna dana.

Za uplate preko računa važe isti rokovi isporuke od evidentiranja uplate na našem računu. Isporuka se vrši radnim danima.

Isporuke se najavljuju pozivom na telefone koje ste naveli prilikom poručivanja.


Koja je cena dostave?

Za sve porudžbine iznad 3.000 din na teritoriji Beograda bez prigradskih opština Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac i Sopot isporuka je besplatna.

Za porudžbine na teritoriji Srbije ili vrednosti manje od 3.000 din isporuka se vrši po važećem cenovniku BEX kurirske službe. cenovnik.


Kako funkcioniše beskontaktna dostava?

Bezbednost i zdravlje naših zaposlenih i potrošača uvek su na prvom mestu.

Beskontaktna dostava je preuzimanje narudžbine sa minimum 2m razdaljine između kupca i dostavljača na pristupnom delu parkinga ispred Vašeg mesta stanovanja.

Ukoliko zbog specifičnih okolnosti ne možete izaći iz Vašeg doma, kupljeni proizvodi će biti dopremljeni do ulaznih vrata Vašeg stana ili kuće, ostavljanjem paketa ispred Vaših vrata i udaljavanjem na bezbednu razdaljinu od minimum 2m, kada je neophodno da odradite proveru usklađenosti porudžbine.

Prilikom preuzimanja pošiljke neophodno je da pregledate paket i obratite pažnju da li transportna kutija ima udubljenja ili oštećenja, takođe, u slučaju da posumljate da je proizvod prilikom transporta na bilo koji način oštećen, molimo Vas da odbijete prijem pošiljke i odmah nas kontaktirate na mail webprodaja@mimaks.rs  ili pozivom na broj 011/2109-618 ili  064/6464-103.


Koju robu je moguće poručiti za dostavu?

Za svu robu koja je dostupna u našim prodajnim objektima i na web sajtu www.mimaks.rs moguća je dostava na teritoriji Beograda bez prigradskih opština Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac i Sopot.

Gabaritnu i lako lomljivu robu kao što su tuš kabine, kade, monoblokovi, kupatilski namestaj i sanitarije (wc šolje I lavaboi) za sada nismo u mogućnosti da isporučujemo van teritorije Beograda.


Da li usluga montaže funkcioniše kao i obično?

Usluga montaže je i dalje dostupna, međutim, zbog ograničenog radnog vremena, termini montaže mogu biti zakazani za nešto kasniji rok nego što je uobičajeno. Molimo za razumevanje i strpljenje.


Kako mogu da vratim svoju porudžbinu?

Svi povrati robe kupljeni u našim maloprodajnim objektima obrađivaće se shodno ustaljenoj proceduri I našoj politici vraćanja u roku od 20 dana. Molimo za razumevanje ukoliko, zbog skraćenog radnog vremena naših, objekata dođe do kašnjenja obrade zahteva.

Za sve povrate, lično kupljene u prodajnom objektu ili na našem sajtu www.mimaks.rs, možete nas kontaktirati pozivom na navedene telefone, preko kontakt obrasca na našem sajtu  , privatnom porukom na Instagram ili Facebook stranici.


Kako mogu da reklamiram proizvod?

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas obavestite slanjem e-maila na webprodaja@mimask.rs  ili pozivom na kontakt telefon 011/2109-618; 064/6464-103.

Reklamacioni list možete preuzeti ovde.